Over Tobatleet

Geen gezicht hè, dat hardlopen?

Ondanks al dat ogenschijnlijk getob is hardlopen mijn lust, mijn leven, mijn uitlaatklep.

Zonder het lopen, en in het kielzog daarvan het schrijven erover, zou mijn leven een deel van zijn glans missen. Ik voel me buitengewoon gezegend dat ik met regelmaat mijn hardloopschoentjes uit het vet kan halen en kan onderbinden voor een duurloop, intervaltraining of wedstrijd.

Zeventig van mijn epistels verschenen eerder op Looptijden.nl – de hardloopcommunity die helaas per 1 januari 2020 ten grave is gedragen. Al dat fraais is op Tobatleet uiteraard terug te vinden voor de nieuwsgierige lezer.

Maar ook zult U van tijd tot tijd hier nieuwe proza en poëzie over het leven en over mijn hardloopbaan aantreffen.

Heel veel sterkte dan wel plezier met het lezen van mijn prietpraat. En mocht U er op willen reageren: feel free! Het zal U niet worden nagedragen.

Ik heet U welkom op Tobatleet!

Hartelijke groet, Peter de Haan

2 reacties

  1. Prachtige blogsite met mooie foto’s en schitterende verhalen !!! Mijn complimenten voor het magnifieke geheel. een meer dan waardige opvolger van jouw blogstek op Looptijden.nl. Voor zover ik kan nagaan is het al zover dat hij aan de hardloopwereld geopenbaard kan worden. Tijd dus om een goed doortimmerde marketing- en communicatiecampagne op te tuigen 🙂

  2. Ziet er goed uit Peter. Gave introductie ook van jezelf met die 4 foto’s en dan beginnen met “ziet er niet uit”. kijk uit naar je eerste schrijfsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.