2 reacties

  1. Bonjour amice!

   Vooreerst en vooral wordt het schrijven van een gastcolumn slechts gedaan op invitatie van de Tobredactie. Maar deze invitatie kan ook het gevolg zijn van een gemotiveerd verzoek om een column te (mogen) schrijven. Verwacht wordt dan wel een gloedvol persoonlijk betoog over de hardloopsport, of in enige mate daaraan gerelateerde activiteiten. Ik stel als éénkoppige Tobredactie niet zozeer specifieke eisen qua vorm en inhoud, maar duidelijk moet wel zijn dat zowel vorm als inhoud niet strijdig mogen zijn met de openbare orde en goede zeden, en dat zij in lijn moeten zijn met de Universele Verklaring van de Rechten van de Mensch. Dit vanzelfsprekend ter beoordeling van het Politburo, oops de Tobredactie. Nodeloos te zeggen dat haatzaaiende, discriminerende, opruiende, beledigende etc. teksten zullen worden geweerd. Want dat soort smurrie schrijven: dat doet Tobatleet namelijk zelf ook nooit.

   Voor vragen en/of opmerkingen kunt U zich altijd wenden tot de Tobredactie.

   Hartelijke groet vanuit de Tobredactieburelen, Tobatleet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.